18 daagse rondreis Patagonië


🌎 Argentinië en Chili Zuid-Amerika

🏃‍♀️ Groepsrondreis door ongerepte natuur in het deel van Argentinië en Chili waar talloze dieren en maar weinig mensen zijn. Veel wandelingen en een boottocht om de oversteek te maken van Argentinië naar Chili.


🤍🤍🤍

Een rondreis door Argentinië en Chili is een reis om nooit meer te vergeten. In het bijzonder vanwege de veelzijdigheid van de landen en hun adembenemende landschappen, maar de landen hebben meer te bieden. Argentinië en Chili worden gescheiden door de imposante Andes die aan beide kanten zorgen voor een grote diversiteit aan indrukwekkende landschappen en bestemmingen. De ongerepte natuur in dit deel van Argentinië en Chili is het leefgebied van talloze dieren en maar weinig mensen. De pinguïns, zeeleeuwen, orka’s en walvissen op de Península Valdés maken ongetwijfeld indruk.

Waarom deze reis?

Vanuit Buenos Aires reizen je naar de imposante gletsjer Perito Moreno en bewonder je de overweldigende natuur, meren, pampas en het spectaculaire Andesgebergte in El Chalten en het Torres del Paine National Park. De grillen van de natuur heeft door de eeuwen heen een landschap gecreëerd van uitgestrekte toendra, meren, vulkanen en gletsjers. In het zuiden van Argentinië ga je naar het ongerepte Patagonië met aan de Chileense zijde het bekende nationale park Torres del Paine en aan de Argentijnse zijde de beroemde en indrukwekkende gletsjer Perito Moreno. Ook ga je naar het meest zuidelijke puntje van de wereld; Ushuaia en steek je Andes over met een boot en maak je prachtige wandelingen. De grensovergangen zijn eenvoudig waardoor er gemakkelijk van het ene land naar het andere land gereisd kan worden. Deze bijzondere rondreis wordt compleet met speciale en comfortabele accommodaties en is o.b.v. half pension.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk deze deze prachtige groepsreis door Argentinië en Chili bij Natuurlijk reizen:


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:


Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Magische rondreizen

Bezinningstochten & avontuurlijke reizen Zuid-Amerika

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *