5 daagse singlereis wandelen in Belgisch Limburg


🌎 Net over de grens bij Geleen – België

🏃‍♀️ Wandelen door de natuurgebieden Rivierpark Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen

💰 BETAALBAAR


🤍🤍🤍

Deze bijzondere groeps single wandelvakantie combineert het mooiste van de twee natuurgebieden; het Rivierpark Maasvallei en het Nationaal Park Hoge Kempen, het enige Nationaal Park van België. Het Nationaal Park is een waar wandelparadijs en staat bij kenners zelfs hoger aangeschreven dan de Ardennen. Tijdens deze wandelreis loop je  o.a. over de mooiste trajecten van de bekroonde Nationaal Park Trail, die tot de 25 beste hikes van Europa hoort. De accommodatie waar je verblijft, ligt midden tussen de hoofdtoegangspoorten van beide natuurgebieden.

Het Rivierpark heeft een gevarieerd landschap met een wirwar van oude rivierarmen, oeverwallen, stroomgeulen, grindbanken en meer. Je kunt hier eindeloos wandelen. Het is bekend van de mooiste Benelux-wandeling van 2021.

Nationaal Hoge Kempen ligt in Belgisch Limburg en is een uniek natuurgebied. Uitgestrekte dennenbossen worden afgewisseld met paarsbloeiende heide en stuivende duinen, vennen en grote waterplassen. Hoge toppen bieden prachtige vergezichten. In deze mooie omgeving leven tal van zeldzame en bijzondere dieren.

Uitvalsbasis:

De uitvalsbasis is het dorpje Lanklaar, gelegen in de gemeente Dilsen-Stokkem. Het dorp ligt mooi in het midden van de 2 natuurparken. U verblijft hier in het Belle Epoque Hotel . Het **hotel is mooi gelegen aan het natuurreservaat met uitzicht op de kanaaloever. Het werd gebouwd in 1906 en is daarmee het oudste toeristenhotel in Belgisch Limburg. Het hotel heeft de oude sfeer goed bewaard wat vooral ook terug te zien is in de mooie nostalgische feestzaal. Het hotel is van een lokale familie en duurzaamheid is voor hun belangrijk, daarom is het vanzelfsprekend dat zij in de keuken zo veel als mogelijk met streekproducten werken. U kunt dus iedere avond genieten van een heerlijk diner met lokale streekproducten!

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk deze deze prachtige groepsreis in Belgisch Limburg bij Natuurlijk reizen:


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:


Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Magische rondreizen

Bezinningstochten & avontuurlijke reizen Dichtbij

Bezinningstochten & avontuurlijke reizen Europa

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *