5 daagse wandelsafari en yoga retraite in Zuid-Afrika


🌎 Pafuri Trails Camp, Makuleke Contract Park Northern, Kruger National Park, Pafuri – Zuid-Afrika

🏃‍♀️ 4 nachten in een seizoensgebonden tentenkamp (luxe tenten maar wel off-grid), yoga in de natuur, wandel- en Jeep safari door het Kruger National Park, Bij wandelsafari concentratie op details van het prachtige ecosysteem die je anders over het hoofd zou zien, je eet verse, lokale producten.

📆 Van april tot oktober


🤍🤍🤍

Ervaar een ‘participatieve’ en actieve safari, waarbij je opgaat in het ecosysteem en je receptoren opent voor de geheimen van mama Afrika. Je huis voor vier nachten is een seizoensgebonden bushcamp genaamd Pafuri dat volledig off-grid en eco-gecertificeerd is.

Een wandelsafari in het Kruger National Park:

Ontdek wat het betekent om deel te nemen aan het safari-ecosysteem. Deze reis is zorgvuldig gepland en samengesteld door Zuid-Afrikaanse natuurliefhebbers en experts in wellnessreizen, Nina Butler en Amy Attenborough. Een wandelsafari nodigt je uit om je te concentreren op de kleine dingen, de details van het prachtige ecosysteem die je anders over het hoofd zou zien. Een wandelsafari is een praktijk in ‘participatief toerisme’, waarbij je een plek op een diep, ervaringsgericht niveau leert kennen.

Je wandelingen worden geleid door Amy Attenborough, een doorgewinterde natuurbeschermer, professionele wandelgids en yogi. Je wordt veilig gehouden door haar en een andere gewapende professionele wandelgids, zodat je een golf van opgewonden – niet angstige – adrenaline ervaart wanneer je de Big Five tegenkomt. De speeltuin voor dagelijkse wandelsafari’s is het Kruger National Park, een UNESCO-werelderfgoed, en een van de grootste en kostbaarste wildreservaten in Afrika.

Yoga en meditatie:

Nina’s lessen zijn transformerend, creatief en toegankelijk. Ze is een intuïtieve en poëtische lerares, die iedereen aanmoedigt om door hun persoonlijke voorsprong te navigeren en plezier te vinden in beweging. Ze is gespecialiseerd in Vinyasa, Hatha, Yin yoga en meditatie. Deze retraite is ontworpen voor alle leeftijden, yoga-ervaringen en fitnessniveaus. Er is een zorgvuldige balans tussen dagelijkse yoga en meditatie, en andere stimulerende natuuractiviteiten in de bush.

Er is een gastvrije, kom-zoals-je-bent-benadering, waardoor je de ruimte krijgt om te gedijen tijdens je vakantie, op jouw manier. Je begint elke dag met geleide stille meditatie. ’s Middags neem je je mat mee naar een geheime outdoor yoga shala, gelegen in een amfitheater van koortsbomen. Nina zal een opbeurende, soulvolle en uitgelijnde flow leiden. Deze sessies zijn echt ‘in de natuur’, met de mogelijkheid om wild te spotten vanaf je mat.

Verblijfsplaats Pafuri:

Pafuri is een seizoensgebonden tentenkamp gelegen in het meest afgelegen deel van het noordelijke Kruger National Park, een internationaal bekend beschermd wildreservaat. Hoewel het slechts één procent van het werkelijke gebied van Kruger beslaat, bevat Pafuri planten en dieren die 75 procent van de totale biodiversiteit van het park vertegenwoordigen. Het tentenkamp biedt comfort en glamping-luxe, zoals warme douches en bedden met beddengoed, maar is volledig off-grid en in synthese met de voorbijgaande seizoenen. Geniet van verse, lokale producten terwijl je buiten dineert.-

Geniet van een klassieke gin-tonic in een comfortabel, niet-omheind kamp, ​​terwijl je kijkt naar de ongebreidelde schoonheid van de Afrikaanse zonsondergang boven de Luvuvhu-rivier, samen met Afrikaanse dieren in het wild. Dit is een rewilding-ervaring, waarbij je wordt aangemoedigd om mobiele telefoons uit te schakelen, los te koppelen van de druk van het dagelijkse leven en opnieuw contact te maken met je aangeboren wildheid. Het kamp draait volledig op zonne-energie. Er is een eettent met tafels en stoelen, een keuken en een grote vuurplaats, met comfortabele stoelen om te loungen, maar je kunt je maaltijden ook meenemen naar een tafel aan de oevers van de rivier. Het kamp wordt 24/7 bewaakt door twee gewapende en getrainde safarigidsen.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk en boek deze bijzondere retraite in Zuid-Afrika bij Tripaneer


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Retraites & transformatie trajecten in Afrika

Groepsretraites & transformatie

Hoofdthema’s binnen Op reis naar geluk:

Wellness & gezondheidsreizen

Bijzondere verblijfsplekken in de natuur

Bezinningstochten & magische reizen

Retraites & transformatietrajecten

Kies een bestemming

Nature & culture

Homepage

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *