Alle gezondheids & wellnessmogelijkheden bij elkaar op Mauritius


🌎 Mauritius – Afrika

🏃‍♀️ Een van de beste spa’s ter wereld. De focus ligt op authentieke Ayurvedische en holistische kuurprogramma’s. Ook keuze uit o.a. yoga (Core, Power), tai chi, aquagym, watersporten, fietsen, kookworkshop, fitnesscentrum, verschillende baden, sauna en hamam.


🤍🤍🤍

Het luxe 5 sterren Le Jadis Beach Resort & Wellness ligt aan de noordwestkust van Mauritius, in het afgelegen gebied van Turtle Bay, en beschikt over tuinen, buitenzwembaden en een strand.

Het luxe vijfsterrenhotel herbergt een Banyan Tree Spa, een van de beste spa’s ter wereld. Alle therapeuten en masseurs hebben hun opleiding gekregen op de gerenommeerde Banyan Tree Academy in Thailand. Alle spabehandelingen, van de Indiase hoofdmassage tot de Ayurvedische hot stone massage, zijn dus van bijzonder hoge kwaliteit. De nadruk ligt op holistische therapieën en authentieke Ayurvedische behandelingen onder het waakzame oog van de Ayurveda arts. Er is een infinity pool (verwarmd in de Mauritiaanse winter), een zeewater lagoon pool, een modern fitnesscenter, zes behandelkamers, hydrotherapie, een vitality jet pool, een sauna en een hammam.  Een boost voor body, mind and soul.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk en boek deze reis bij:

Als je een wellnessprogramma wilt boeken zoals Spa & wellness, Korte wellnessbreak, Intensieve fitness, Yoga, Ontdek Ayurveda, Detox en gewichtsverlies boek dan via Puur & kuur.

Als je alleen het resort wilt boeken met alle basisfaciliteiten zoals ayurveda, yoga (Core, Power), tai chi, aquagym, watersporten, fietsen, kookworkshop, fitnesscentrum, verschillende baden, sauna en hamam (kun je daar aangeven) boek dan via Booking.com


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Wellness- & gezondheidsreizen in Afrika

Yoga en meditatie reizen

Afvallen en vitaliteitsreizen

Wellness & relax reizen

Ayurveda reizen

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *