Een individuele rondreis door het bijzondere Oman


🌎 Oman – Arabische schiereiland – Midden-Oosten

🏃‍♀️ Rondreis door stad en natuur. Je ziet prachtige stranden, ruige gebergtes, eindeloze woestijnen, groene oases en wadi’s, veel cultuur en tradities. Ook opzoek naar schildpadden en overnachten in een traditioneel tentenkamp.


🤍🤍🤍

Ontdek eens iets anders dan anders en maak een rondreis door het bijzondere Oman, een land vol traditie, cultuur en een landschap dat van alles herbergt; van prachtige stranden tot ruige gebergtes, van eindeloze woestijnen tot groene oases en wadi’s. Tijdens deze individuele rondreis door Oman zul je de grootste hoogtepunten en meer ontdekken.

Magisch Muscat, oases en zeeschildpadden

Je rondreis door Oman start in Muscat, een sfeervolle stad met een nog rustig en traditioneel karakter. Daarna trek je per 4-WD auto via de diverse wadi’s langs de kust, richting het havenplaatsje Sur. Hier kun je niet alleen de traditionele Arabische dhow schepen zien, maar ga je ’s avonds ook op zoek naar zeeschildpadden in het nabij gelegen zee reservaat Ras al Jinz.

Forten, ruige bergen en woestijn

Na de zee, is het tijd voor woestijn. Je gids neemt je mee op een avontuurlijke rit dwars door de enorme zandduinen van de Wahiba Sands. De dag eindigt met een adembenemende zonsondergang in de woestijn, waarna je overnacht in een traditioneel tentenkamp.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk deze prachtige rondreis in Oman bij 333travel:


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:


Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Bezinningstochten & avontuurlijke reizen in het Midden-Oosten

Magische rondreizen

🤍🤍🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *