Even simpeler leven op de boerderij in Salland


🌎 Salland – Deventer – Overijssel – Nederland

🏃‍♀️ Onthaasten met het hele gezin op de boerderij. Lekker natuurlijk leven en af en toe meelopen met de boer.


🤍🤍🤍

Ontdek Het Wesselink in Salland in het Overijsselse Deventer bij Henk en Margriet. Op deze melkveehouderij leven ongeveer 60 koeien die zelf kunnen kiezen wanneer ze worden gemolken door de melkrobot, of ze naar buiten gaan of toch liever binnen blijven. Margriet en boer Henk nemen je graag mee in hun leven op de boerderij. Je tenthuisje ligt aan de bosrand, met aan de voorkant vrij uitzicht over het weiland waar de koeien vaak staan te grazen.

Dit doe je op de boerderij

Als je ’s ochtends wakker wordt in je comfy bed kijk dan meteen even naar buiten. Met een beetje geluk zie je de reeën door het weiland lopen. Raap een ei in het kippenhok en kook deze op de houtkachel, dat is een goed begin van de dag! Loop mee met boer Henk de stal in en hij laat je van dichtbij zien hoe de melkrobot werkt. Er worden hier veel kalfjes geboren, durf jij een kalfje zelf de fles te geven?! Race op je skelter door het bos achter de tenthuisjes, bouw een hut of schommel op de reuze schommel. Er is een dierenweide met schapen, een wei met pony’s die je mag borstelen en een knuffelschuur vol met konijntjes. Of breng een bezoekje aan hun logeerezels: Lola en Joris, dit zijn de allerliefste ezels!

Weidse uiterwaarden, prachtig landschap en een bosrijke heuvelrug

Midden in het vakantiegebied Salland, tussen Nationaal Park De Hoge Veluwe en Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Trek je hardloopschoenen aan en loop door het bos achter de boerderij. Koop de echte Sallandse asperges direct van het land in april, mei of juni. Dichtbij ligt ook de gezellige stad Deventer, pak hier een terrasje of bezoek een museum. 

Wat kan je verwachten:

  • Honden toegestaan (aangelijnd)
  • Boerderijwinkeltje
  • Pizza oven
  • Bestel vers brood
  • Kippen, Geiten, Konijnen, Ezels, Pony, Koeien

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk deze natuurbestemming bij BoerenBed:


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:


Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Onthaasten in de natuur Dichtbij

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *