Een life-changing experience die je helpt om een verdiepende connectie te maken met je lichaam, je brein en je emoties

🌎 Op landgoed Venwoude in Nederland – Lage-Vuursche
📆 14 tm 18 juni 2023

In deze snelle en moderne wereld is het lastiger dan ooit om dicht bij je kern te blijven. Verwachtingen van anderen en de zoektocht naar materieel geluk leiden tot een overprikkeld brein, fysieke klachten en een rat race die geen duurzame voldoening geeft. Hierdoor verliezen veel mensen een stukje zingeving in het leven en uiteindelijk ook de verbinding met zichzelf. Waardoor ziekte, disbalans en de zingeving van het leven verdwijnen.

Herken jij jezelf in een van de onderstaande omschrijvingen?

  • Je hebt het idee altijd ‘aan’ te moeten staan
  • Je bent vaak bezig met wat er van je verwacht wordt
  • Je voelt je voor je geluk afhankelijk van externe factoren
  • Je zorgt beter voor anderen dan voor jezelf
  • Je gunt jezelf nauwelijks tijd om aan jezelf te werken
  • Je hebt vaker aan een retreat deelgenomen, maar valt daarna snel terug in je oude patronen

De brain energy retreat is een life-changing experience die je helpt om een verdiepende connectie te maken met je lichaam, je brein en je emoties. Dit is een fundamentele stap in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling, want de intieme verbondenheid tussen lichaam en brein beïnvloedt in grote mate hoe we ons voelen, reageren, handelen en ons leven aansturen.

Een uniek concept in Nederland, nu exclusief voor jou!

Helaas raken veel mensen in de huidige samenleving de connectie met hun lichaam en emoties steeds verder kwijt. Met een paar simpele veranderingen in je leven kun je dit proces bij jezelf omkeren en een positieve verandering in gang zetten. Zo hervind je de balans waar je naar op zoek bent en maak je een grote impact op je mentale, fysieke, energetische en spirituele welzijn.

Met de Brain Energy Retreat gaan ze dan ook voor niets minder dan next level impact op jouw leven. Tijdens deze 5-daagse opleiding leer je vanuit de 4 elementen mentaal, fysiek, energetisch en spiritueel eenvoudige maar levensveranderende oefeningen die je altijd en overal met je meeneemt. Wat je ook doet, waar je ook bent en in welk proces je ook verkeert. Waarbij emoties een belangrijke rol spelen, hoe deze tot stand komen, waarom ze er voor je zijn en de 4 elementen kunnen beïnvloeden én jouw onbewust kunnen aansturen.

Bekijk en boek De brain energy retreat bij:

Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:

Hoofdthema’s Op reis naar geluk:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *