Holistische wellness tussen de wilde dieren in de uitgestrekte open vlakten van de Oost-Kaap


🌎 Elephants Safari Lodge, Bellevue Forest Reserve – Paterson – Zuid-Afrika

🏃‍♀️ Verschillende soorten safari’s, Holistische wellness, Bosbaden, Panoramische vluchten, Sterrenkijken


🤍🤍🤍

Bellevue Forest Reserve, in het Greater Addo-gebied, is eigendom van de familie Buchner, de realisatie van een passie om deel uit te maken van het ecologische herstel van natuurlijke wildlandschappen en originele natuurgangen. Dit is waar de hartslag van de natuur wordt gevoeld en waar genezing en herstel plaatsvinden. Er wordt bijzondere waarde gehecht aan het behoud van bedreigde flora en fauna, waaronder de loopkever. het reservaat is een toevluchtsoord voor mens en dier.

Luxe kamers en tenten:

Op de eeuwenoude paden die ooit door olifanten werden betreden, biedt de lodge met vijf kamers en rieten dak grote, prachtig ingerichte kamers, waar in totaal maximaal 12 personen kunnen verblijven. Perfect voor gezinnen, de focus ligt op comfort, gemak en verwennerij.

Elke unit heeft een kingsize bed (of twee ¾ bedden), een eigen douche en toilet met glazen wanden die uitnodigen tot uitzicht en zonlicht binnen. Schuifdeuren leiden vanuit elke kamer naar een brede patio en inheemse tuinen, met een prachtig uitzicht over dichte mistige bossen. Prive-zitplaatsen in de tuin stimuleren de gemeenschap met de natuur in dit ontzagwekkende landschap.

Een alternatieve accommodatie-optie bij Elephants Lodge zijn de luxe en-suite tenten, ingericht in de beste glamping-stijl en hoog op de berghelling gelegen met privéterrassen met uitzicht op de prachtige omgeving.

Holistische wellness in de natuur:

Wellness en ontspanning staan ​​centraal tijdens een bezoek aan Bellevue Forest Reserve.

Er kunnen therapeuten worden geregeld om het Bellevue Forest Reserve te bezoeken om gasten de mogelijkheid te bieden om te ontspannen in het comfort van hun kamer of een privé-buitenmassage in het spa-prieel van Elephants Lodge.

Behandelingen omvatten voetmassages en pedicures, evenals hoofd-, nek-, schouder- en rugmassages, evenals volledige lichaamsmassages. Er is ook een kinderspa-menu voor kleine handjes en voetjes.

Er worden alleen producten met natuurlijke ingrediënten gebruikt. De Spa maakt hun eigen voetenscrub met zout en essentiële oliën, onder meer van de inheemse ‘Spekboom’-plant – een lokale wonderplant afkomstig uit de Oostkaap – die wordt gekocht bij een lokale ondernemer. Spekboom wordt geplet om een ​​sap vrij te maken dat uitzonderlijk genezend en hydraterend is voor de huid.

Safari’s:

Bellevue Forest Reserve biedt exclusieve, gepersonaliseerde wildlife-tours naar het Addo Elephant National Park, de thuisbasis van de vrij rondlopende ‘Big 5’-dieren in het wild en nog veel meer.

Bosbaden:

Voor de eigenaar Loodt Buchner, roept het uniek gelegen pand een gevoel van diepe spirituele verbondenheid op: “Ons bos raakt je hart. Hier voelen we de hand van God, de schoonheid van Zijn schepping, het tonicum van de wildernis. Word verliefd op de bomen. Vind je spirituele connectie.

Voor de gemeenschap en de natuur:

Begunstiging van de gemeenschap is een sleutelaspect van ons model voor verantwoord toerisme en daarom hebben we de Foundation opgericht als de filantropische tak van Bellevue Forest Reserve. De Foundation financiert duurzame projecten in onderwijs-, gemeenschaps- en milieuprojecten in de Oost-Kaap, met als doel het leven van mensen te verbeteren en onze natuurlijke omgeving te behouden. Gasten zijn welkom om deel te nemen aan onze gemeenschapsactiviteiten en deel uit te maken van de verheffing van de minder bedeelden.

Het Bellevue Forest Reserve maakt deel uit van een monumentaal natuurbeschermingsinitiatief en staat op het punt ongelooflijke partnerschappen en uitbreidingsplannen aan te gaan die de herintroductie van soorten zoals olifanten en neushoorns mogelijk maken op land zover het oog reikt.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk en boek deze bijzondere bestemming in Zuid-Afrika bij Booking.com:


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Bijzondere verblijfsplekken in de natuur van Afrika

Wellness- & gezondheidsreizen in Afrika

Wellness & relax reizen

Of terug naar een van de hoofdthema’s binnen Op reis naar geluk:

Wellness & gezondheidsreizen

Bijzondere verblijfsplekken in de natuur

Bezinningstochten & magische reizen

Retraites & transformatietrajecten

Kies een bestemming

Nature & culture

Homepage

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *