Over mij

Created with Sketch.

Mijn naam is Natasja van Doorn en ik ben mezelf meerdere keren in het leven tegengekomen. Ik was onrustig omdat ik niet de dingen leefde die in mij zitten en waar ik onbewust altijd in heb geloofd. Als kind voelde ik al de magie van het leven en probeerde dit ook zoveel mogelijk op te zoeken. Toch liet ik mij overtuigen dat geluk niet uit magie te halen valt maar uit presteren en te doen wat de meeste anderen ook doen. Daarmee zette ik mijzelf vast en kon het geluk niet genoeg door mij heen stromen.

Totdat ik er eind 2019 achter kwam dat wat ik als kind al had gevoeld wel degelijk belangrijk is voor ons geluk en welzijn! Mijn hart maakte een enorme sprong en vanaf dat moment ben ik in deze materie gedoken en heeft het me niet meer losgelaten. Ik voel en durf weer te staan voor het belang van de magie, zoals plezier, zelfexpressie en creativiteit, enthousiasme, intensiteit, speelsheid, passie, compassie, warmte, verbinding, de schoonheid van kunst en van de natuur, van lekkere pure voeding en van liefde, sensualiteit en seksualiteit die door ons heen horen te stromen. Maar ook het kunnen voelen en laten stromen van verdriet. En dit alles om ons weer terug te brengen naar onszelf en dus naar meer geluk, balans, rust en een betere gezondheid.

Mis jij ook iets essentieels in jouw leven? Wil je meer het leven kunnen voelen en terug naar jouw eigen authenticiteit, naar meer balans en rust in jezelf? Mijn verlangen is om jou hiermee te helpen, je te inspireren en je de weg te wijzen, zodat jij ondanks het systeem waar we in zitten veel meer van het leven kunt genieten!

Lees ook:

Wie ben ik nog meer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *