Kleinschalig en luxe yoga- en meditatieresort in stijlvolle 19e-eeuwse boerderij in Spanje


🌎 In het hart van het Mariola gebergte tussen Alicante en Valencia – Spanje

🏃‍♀️ Keuze uit zwembad (seizoensgebonden), yoga & meditatie, detox, massages, wandelingen, relax- of voedingsworkshop


🤍🤍🤍

Hier gaat u naartoe:

MasQi is een kleinschalig en luxe adults-only yoga- en meditatieresort in een stijlvolle 19e-eeuwse boerderij midden in een natuurpark. De perfecte plek om weer verbinding met jezelf en de natuur te maken. Het ligt in het hart van het Mariola gebergte tussen Alicante en Valencia.

Wat is MasQi? Hoe is het ontstaan?

Soms kom je op een plek waar alle puzzelstukjes precies op de juiste plaats vallen. MasQi is zo’n plek. Eigenaresse Sonia Ferres levensdoel is om andere mensen met de helende werking van yoga, meditatie en pure voeding in aanraking te brengen. Zij kreeg zelf te maken met een ernstige burn-out en reisde de wereld rond voor haar eigen healing, om er uiteindelijk achter te komen dat haar eigen huis (midden in een Nationaal natuurpark), dé perfecte plek was voor een healing hotel. Een luxe, heel kleinschalig (8 kamers!) retreat waar yoga, meditatie en gezonde voeding centraal staan.

Zo werd MasQi geboren. En o wat zijn wij onder de indruk. Over elk detail is nagedacht, de vergezichten strekken kilometers uit, de tuinen zijn vol in bloei en de yoga dome is een echte eye catcher. Een plek met dagelijkse lessen: yoga, meditatie, energie therapie, Ayurveda en workshops over pure voeding gebaseerd op de macrobiotische filosofie. Sonia’s missie is helder: MasQi inspireert gasten in een gezonde leefstijl maar het zorgt er vooral voor dat het leven van gasten die hier komen een beetje beter en blijer te maken.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk en boek deze reis bij:

Als je een wellnessprogramma wilt boeken inclusief keuze uit yoga, meditatie, detox, massages, wandeling, relax- of voedingsworkshop boek dan je reis via Puur & Kuur

Als je alleen het resort wilt boeken met alle basisfaciliteiten boek dan via Booking.com


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:


Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Wellness- & gezondheidsreizen in Europa

Yoga en meditatie reizen

🤍🤍🤍

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *