De Rhino Ridge Safari Lodge, met Wellness en Wild safari’s!


🌎 Het Hluhluwe iMfolozi-park, KwaNompondo – Zuid-Afrika

🏃‍♀️ Adembenemende uitzichten, Wild-safari’s met gidsen, Spa wellness, Op bezoek bij gastgezinnen, Vogelen


🤍🤍🤍

De Rhino Ridge Safari Lodge ligt aan de westelijke grens van het Hluhluwe-Imfolozipark.

Reis naar het koninkrijk van spectaculaire zonsondergangen en grote blauwe luchten. Deze magische setting vraagt ​​om een ​​verfijnde interpretatie van authentieke luxe. Licht, kleuren en texturen spelen betekenisvol tussen binnen en buiten. U heeft de tijd om te ontspannen in de recreatieruimtes, bij te komen in de spa, ’s avonds op te warmen rond het kampvuur of op een hete Zululand-dag uw voeten omhoog te leggen in de overvloedige chill-ruimtes rond het zwembad. Je reis is begonnen…

Ontzagwekkende uitzichten:

Lang nadat je bent vertrokken, zul je je dit uitzicht op Afrika herinneren. De lodge heeft een verhoogd gevoel van vrede en rust waardoor je als gast volledig kunt resetten. Visionaire open architectuur en een terras dat over de volledige lengte van de hoofdlodge loopt, combineren strategisch met het natuurlijke uitkijkpunt om adembenemende uitzichten te creëren.

In verbinding met de natuur:

De vreugde van het zien van een pasgeboren antilope, de spanning van een cheeta-jacht. Terwijl je langzaam ontspant en in verbinding met de natuur en jezelf komt, herinner je je de grootsheid maar ook de eenvoud en logica van de natuur en dus ook van jezelf.

Een ochtend- en avond game drive of wandeling ontvouwt de rauwe schoonheid van ons continent en zijn meest magnifieke wezens. Een vroege ochtend begint terwijl een honingkleurige zonsopgang de dag binnensijpelt, terwijl je je vestigt op de reis van gelaagde kennis onder leiding van je gidsen. En als de dag ten einde loopt, opent ze een groot aantal opera’s van nachtoproepen, sterren en magische ontmoetingen. Zettel, luister en kijk, het is de beste show op aarde.

Spa:

Rust voor je geest, lichaam en ziel. Ontspan, kom tot rust en ontkoppel, het draait allemaal om genezing en energie. In het wellnesscentrum putten ze uit de helende kracht van de wildernis. Geniet van de rustige behandelkamers boven het Afrikaanse bushveld beneden. Waar anders zie je een neushoorn, giraffe, olifant of zebra terwijl je je lichaam vernieuwt, een echte fysieke, mentale en emotionele ervaring. Blijf in het moment, zintuigen wakker terwijl je de magnetische helende krachten van de wildernis absorbeert op je reis naar vernieuwing.

Op bezoek bij gastgezinnen:

Reizen gaat niet alleen over lekker eten, luxe en ontspanning; het gaat om een ​​authentieke gezinssafari-ervaring die je inzicht geeft in een nieuwe plek of een nieuwe manier van leven. De Zulu gastgezinnen geven je de unieke kans om uit je eigen bestaan ​​te stappen en in de wereld van een traditionele Zulu familie te stappen.

Vogelen:

Het Hluhluwe iMfolozi-park is een uitstekende vogelbestemming waarvan bekend is dat er meer dan 400 vogelsoorten leven.

De keuken:

De keuken wordt al meer dan tien jaar verstandig geleid door de Group Executive Chef Carl Moller en is gebouwd volgens zijn kenmerkende benadering van verantwoorde inkoop en vers, vers, vers. Elke maaltijd moet een genot zijn en respectvol zijn voor de wens van de gasten om zich licht en gezond te voelen en klaar voor het volgende culinaire avontuur over een paar uur.

🤍🤍

🤍🤍


Bekijk en boek deze bijzondere bestemming in Zuid-Afrika bij Booking.com:


Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:Op de hoogte blijven van de nieuwste reizen? Volg Op reis naar geluk via:


Terug naar overzicht:

Bijzondere verblijfsplekken in de natuur van Afrika

Of terug naar een van de hoofdthema’s binnen Op reis naar geluk:

Wellness & gezondheidsreizen

Bijzondere verblijfsplekken in de natuur

Bezinningstochten & magische reizen

Retraites & transformatietrajecten

Kies een bestemming

Nature & culture

Homepage

🤍🤍🤍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *