Een magische spirituele rondreis in Egypte

Onderstaande reis wordt aangeboden door de reisorganisatie Magical tours

🌎 Rode zee, (Cruise op) de Nijl, Luxor, Dendera, Abydos, Sataya baai (zwemmen met dolfijnen)

Een droomreis naar het land van de farao’s met de krachtplaatsen van Luxor, een cruise op de Nijl en zwemmen met wilde dolfijnen

Magisch Egypte, een plaats op aarde met wonderschone kunstvoorwerpen, mysteriescholen, tempels en inwijdingsplaatsen. Maar ook het land van mystiek, magie, mysterie en wijsheid. Egypte is een plaats op moeder aarde met een bijzondere vibratie. Waar een hoogstaande cultuur zich kon ontwikkelen. Hier konden bijzondere gebeurtenissen zich manifesteren. Een gouden tijdperk werd werkelijkheid. Egypte….het land waar de sluiers dun zijn en alles aangeraakt wordt wat gezien en gevoeld wil worden om jouw leven hier op aarde te ondersteunen. Om jouw potentie aan het licht te brengen. Om jouw passie, levenslust en bewustzijn te activeren.

Tijdens de droomreis in Egypte wordt een 2-daagse zwemmen met wilde dolfijnen aangeboden

Er ligt een boot van Magical Tours voor 2 dagen aan in de prachtige Sataya rif. Hier ben je letterlijk omringd door het turquoise, blauwe water met zijn allesomvattende helende energie. Sataya is één van de zeldzame plaatsen op onze planeet waar je dagelijks kan genieten van de magie van zowel de zonsopgang als de zonsondergang. Het contact met de dolfijnen en de betoverende schoonheid van de baai zorgt ervoor dat we ons lichaam en onze geest kunnen ontspannen. Je kunt zonnen of rusten op één van de verschillende dekken.
Je slaapt één nacht op de boot van ca. 30 meter lang en 7 meter breed. De bemanning is steeds aanwezig en zorgt voor een goede begeleiding en service.

Dolfijnen hebben een zeer bijzondere relatie met de mens

Niet alleen spelen ze graag met ons, ze hebben ook een zeer positieve uitwerking op onze fysieke en geestelijke gezondheid. Onderzoek wijst uit dat deze ‘wilde’ dieren zeer intelligent zijn en bijzondere eigenschappen bezitten. De energie van dolfijnen vertegenwoordigt vrijheid, nieuwsgierigheid, spel, plezier, communicatie, vrolijkheid, magie en harmonie.
Volgens ervaringsdeskundige Colleen Fauteux scannen de dolfijnen met hun sonar het energieveld rond de mens en maken er een echo van. Hiermee kunnen ze op celniveau veranderingen teweegbrengen. Uit onderzoek blijkt dat contact met dolfijnen de productie van endorfine verhoogt en het immuunsysteem een oppepper geeft. Sommige onderzoekers beweren zelfs dat dolfijnen de menselijke fysiologie kunnen veranderen. De hersengolven en de samenstelling van het bloed zou erdoor worden gewijzigd.
Met als gevolg opmerkelijke positieve veranderingen zoals een verbetering van jouw emotionele, geestelijke, lichamelijke gezondheid. Maar het contact maken met dolfijnen kan ook een enorme spirituele boost geven.

Kijk voor meer informatie bij:

Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:

Hoofdthema’s Op reis naar geluk:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *