Boek: Door de bomen het bos zien

Auteur: Jan Bommerez

In dit boek wordt uitgelegd dat transformatie/blijvende verandering een zelforganiserend proces is als je je ecosysteem er om heen gaat optimaliseren. En om dit voor jou op de juiste manier te kunnen organiseren is het goed om de natuur en de principes die hierin werkzaam zijn te bestuderen. Als je dit onderwerp interessant vindt en je je nog wat meer in deze stof wilt verdiepen is dit dus een goed boek.

Jan Bommerez (België, 1951) woont in Californië. Hij werkt hoofdzakelijk met management- en directieteams. Hij spreekt regelmatig in Europa op congressen en voor diverse organisaties, zowel in de profit- als in de non-profitsector.
Hij is auteur van de bestsellers FLOW en de kunst van het zakendoen, Minder Moeten Meer FLOW en Kun je een rups leren vliegen?
Jan Bommerez houdt zich tegenwoordig vooral bezig met ‘Leren Loslaten’.

Het boek Door de bomen het bos zien heb ik zelf nog niet gelezen maar ga ik zeker doen. Het heeft in ieder geval veel betekent voor therapeut, trainer en auteur Hannah Cuppen. Ze vertelt erover bij Kukuru het inspirerende podcastprogramma van Giel Beelen.
De video duurt ongeveer 10 minuten. Ik heb het uit de orginele video geknipt.
Wil je het hele interview zien (zeer inspirerend en verhelderend) ga dan naar
Hannah Cuppen over verbinden met andere mensen, Liefde en chakra’s | Kukuru #52 – YouTube

Websites, Youtube-kanalen en boeken van de sprekers en auteurs:

Website Kukuru
Youtube-kanaal Kukuru
Boeken Hannah Cuppen
Website Hannah Cuppen
Boeken Jan Bommerez
Website Jan Bommerez

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.