(Online) trainingen: Voeding & leefstijl

Created with Sketch.

Het goed opnemen van de juiste voedingsstoffen, gezonde beweging, goede ademhaling, voldoende rust, bewustwording van je lichaam en gevoelens zijn ontzettend belangrijk voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid en dus voor je geluk. Maar hoe en waar ga je beginnen?
Wat is voor jou een gezonde leefstijl? Wat doet dit nou precies met je? En hoe kun je dit vormgeven binnen jouw dagelijks bestaan?
Een goede coach kan jou hier via een online cursus of een 1 op 1 coachsessie heel veel helderheid in geven. Als je niet weet waar je moet beginnen is dit een goede eerste stap die je kunt nemen.

Online training Het gezondheidsvirus (Oersterk/Richard de Leth)

Waarom je een haat-liefdeverhouding moet aangaan met stress
Wat er precies misgaat als je te veel zit, te weinig slaapt, te vaak eet en te weinig ontspant
Welke 3 voedingsprincipes jou versterken (de rest kan overboord). Waarom bewegen nóg belangrijker is dan je nu denkt. En nog veel meer!

Bekijk de online cursus

Complete en compacte online cursus Van klacht naar kans (Dokter Juriaan)

Ervaar je een vorm van weerstand in je leven? Ben je moe of zelfs opgebrand en vind je het spannend om grenzen aan te geven? Via vijf pijlers (voeding, beweging, bewustwording, feiten en emoties) wordt er breed naar jouw fysieke en mentale gezondheid gekeken.

Bekijk de online cursus

Online cursus Gezond in 4 weken (Oersterk/Richard de Leth)

Ervaar jij lichamelijke ongemakken als darmklachten, huidklachten, moeheid of stemmingswisselingen? Investeer in kennis over voeding waar jij en je naasten je hele leven van blijven profiteren. Ontdek hoe écht gezonde voeding een verschil van dag en nacht kan maken in hoe je je voelt, hoe je functioneert en hoe je leeft.

Bekijk de online cursus

Online training De geheime vitaliteitsformule (Oersterk/Richard de Leth)

Heb je slaapproblemen en/of last van een slechte stoelgang? Lukt het maar niet om de ongewenste kilo’s kwijt te raken? Dit zijn signalen vanuit je lichaam en geest. Ze geven aan dat je sleutelsystemen uit balans zijn. In de Online Training De Geheime Vitaliteitsformule leer je wat deze sleutelsystemen zijn, wat je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren en hoe je dit direct integreert in je leven.

Bekijk de online cursus

Online cursus: Baas over je gewicht

Jij wilt heel graag afvallen en doet ook echt je best om gezonde maaltijden te eten. Je weet heel goed wat wel en niet goed voor je is. Toch lukt het je niet om af te vallen. Kijk wat deze training voor jou kan betekenen.

Bekijk de online cursus

Ervaar de Wim Hof ​​Methode via online videocursussen!

Door ontkoppeling worden eeuwenoude overlevingsmechanismen niet meer geactiveerd en zijn we het contact met onze innerlijke kracht verloren.
Door jaren van zelfonderzoek en baanbrekende wetenschappelijke studies heeft Wim een ​​eenvoudige, effectieve manier gecreëerd om deze diepe fysiologische processen te stimuleren en ons volledige potentieel te realiseren.

Bekijk de online cursussen

Andere thema’s binnen Op reis naar geluk