(Online) trainingen: Geld verdienen met je passie

Created with Sketch.

Heb jij een passie en/of missie en wil je daar graag je geld mee verdienen? Of ben je nog opzoek naar je passies en/of missie? Of wil je weten wat voor mogelijkheden er zijn om genoeg financiele ruimte te kunnen creëren zodat jij vrij bent om de dingen te doen die jij graag wilt doen?

De onderstaande bedrijven kunnen jou hier uiterst goed mee helpen. Er zijn verschillende cursussen en vormen van begeleiding op dit gebied. Kijk en voel wat het beste bij jou past.

School of Samkalpa

Steffy Roos (bekend van vele podcasts en bladen) gaat al haar kennis op spiritueel en zakelijk gebied met jou delen. De tips en tricks die ze heeft gebruikt om haar bedrijf groot te maken én de spirituele tools die ze gebruikt om als persoon te groeien. Haar businesstips en inzichten op het gebied van zelfontwikkeling, alles komt voorbij in verschillende online cursussen.

Ga naar de website

Financieel vrije vrouw

Met de FIRE-Academy wil Janneke van den Brink (bekend van verschillende bladen) jou op een laagdrempelige manier aan de hand mee gaan nemen in de verschillende beleggingsvormen die er zijn. Denk aan beleggen in aandelen, obligaties, crypto, vastgoed, Forex, crowdlending en goud & zilver. Alles komt aan bod!
Ook wil Janneke jou op deze manier de helpende hand bieden voor het kiezen van een goede vastgoedtrainer, hypotheekadviseur, makelaar

Ga naar de website

Lifestyle of business

Lifestyle of Business richt zich op het (meer) misbaar maken van ondernemers in hun bedrijf.
Ze richten zich op persoonlijk leiderschap via coaching. En strategische bedrijfsgroei via consultancy.
Ze zijn bekend vanuit vele podcastshows, radio en TV programma’s
Met het tv-programma Steenrijk Straatarm zijn ze landelijk bekend geworden.
Het bedrijf bevindt zich in de top 10 van meest succesvolle coachingsbedrijven in NL.

Ga naar de website

365 Business Tribe

Kennis van tientallen experts. Het platform bevat trainingen over álle onderdelen van het ondernemerschap die je nodig hebt om je business goed te runnen: marketing, netwerken en samenwerken, uitvoeren, mindset, focus en doorzetten, financiën, verkoop, strategie.
Je hoeft dus niet meer naar dure seminars, boeken te kopen over elk onderdeel van ondernemen (die je uiteindelijk toch niet leest) of eindeloos losse trainingen aan te schaffen. In de Business Tribe hebben ze het allemaal voor je samengebracht op één plek!

Ga naar de website

Find Your Mission

Dit online programma van Wiggert Meerman (bekende spreker op het gebied van persoonlijk leiderschap, coach en avonturier) gaat je helpen om meer duidelijkheid te krijgen over wie je bent en wat je wilt. Maar bovenal, het zal je de stappen wijzen naar het vinden van je missie. Ook leer je manieren om je leven te herprogrammeren en om je gedachten, patronen en gewoontes in jouw voordeel te laten werken. Zodat slagen de enige optie is.
Start vandaag met het leven van je missie.

Ga naar de website

Ondernemersgeest

Vergroot je kennis én je netwerk met Ondernemersgeest, hét ondernemersplatform voor bazen met ambitie. Niet alleen zakelijke ambities, maar ook privé. Als member krijg je toegang tot tal van nuttige online trainingen én tot de OG-community. Leer gelijkgestemden kennen tijdens onze gezellige live events en bedrijfsbezoeken. Praat mee tijdens onze thematische fysieke meetings op de mooiste locaties.
Ondernemersgeest is de ideale combinatie tussen leren, netwerken en plezier maken, online én offline.

Ga naar de website

TradeTracker.com

Wil jij als persoon of als bedrijf een product of dienst van een adverteerder promoten op jouw website en hiermee commissie  verdienen? Verdiep je dan eens in affiliatemarketing. Het is niet moeilijk en je hoeft er geen geld voor in te leggen. Als een van jouw passies bijvoorbeeld een bepaalde vorm van reizen is, kun jij hier een website over maken en de reisorganisaties op dit gebied promoten. Bouw of laat een website bouwen en meld je aan bij TradeTracker.com

Ga naar de website

Andere thema’s binnen Op reis naar geluk