De mooiste Yoga retreats en yogavakanties in Spanje

Onderstaande reis wordt aangeboden door Puur & Kuur.

šŸŒŽ Verschillende gebieden in Spanje

De combinatie van adembenemende natuur, het heerlijke spaanse eten, prachtige steden, de vele zonuren en heerlijke massages, een yogales en gezonde lichte maaltijden voor pure ontspanning en verwennerij maken Spanje een perfecte bestemming voor een yogareis of yogavakantie.

Het aantal kleinschalige yoga-retreats in Spanje groeit gestaag, met name enthousiaste yogi’s die op een prachtige plek hun droom verwezenlijken met het geven van yogales in combinatie met een overnachting op het landgoed. Spanje is daarbij een fijne bestemming voor dit type reizen.

In de kleinschalige boetiekretreats hangt een zeer persoonlijke sfeer en bent u tijdens uw retraite of retreat omringd door gelijkgestemden. Een boetiek retreat is meestal een mooie plek in de natuur, een soort van finca met een klein aantal kamers en vaak een gemeenschappelijke ruimte om samen te eten. Er wordt vegetarisch of veganistisch gekookt. In de nabije omgeving kunt u (stilte) wandelingen maken of een massage inboeken. Soms zijn er andere workshops waar u vrijwillig aan kunt deelnemen tijdens de yogareis. 

Ga naar de bijzondere yogareizen in Spanje bij:

Onderstaande artikelen zijn misschien interessant voor jou:

Hoofdthema’s Op reis naar geluk:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *