Gezondheids- & wellnessreizen

Created with Sketch.

Kies uit de verschillende mogelijkheden op het gebied van gezondheids- en wellnessreizen bij:

SpaDreams

SpaDreams werd in 2009 door de Duitse reisorganisatie FIT Reisen opgericht. FIT Reisen is de leidende reisorganisatie voor gezondheids- en wellnessreizen. Hun motto is “Tevreden is niet genoeg, wij willen inspireren”
SpaDreams en FIT Reisen bieden meer dan 3.500 verschillende kuur-, gezondheids- ,schoonheids- , fitness- en wellness-aanbiedingen aan op meer dan 400 bestemmingen in 50 landen.

Ga naar de website

Tripaneer

Tripaneer is werelds toonaangevende marktplaats om onvergetelijke reiservaringen te verkennen en te boeken. Ze bieden elk type vakantie dat je maar kunt bedenken, inclusief mindful yoga retreats, avontuurlijke safari’s, epische surfkampen en meer.

Ga naar de website

Puur&kuur

Puurenkuur biedt reizen aan met thema’s als ontspanning, yoga, detox, fitness, ayurveda en stressmanagement. Hun missie: bijdragen aan de ontspanning van mensen. Dat doen ze door mooie bestemmingen te selecteren, waar gezonde voeding, (holistische) sportactiviteiten en behandelingen centraal staan. Het aanbod is wereldwijd. Van yogaweekend in Nederland, tot fitnessprogramma in Spanje… Van ayurvedareis in India tot antistressreis in Thailand…

Ga naar de website

Health Holiday

Op reis met Health Holidays ben je weg van de dagelijkse stress én maken zij samen met jou een belangrijke reset naar een gezonde levensstijl. 

Ga naar de website

Happy soul travel

Bij Happy soul travel vind je de reis die helemaal bij je past. Om bijvoorbeeld je batterij weer op te laden, je lichaam & geest op te schonen of gewoon even afstand van alles te nemen. Ze weten hoe dergelijke reizen echt wat met je kunnen doen en je verder kunnen helpen op je persoonlijke ontwikkelingspad. Dat is hun passie!

Ga naar de website

Andere thema’s binnen Op reis naar geluk