Hoe manifesteer je je doelen?

Created with Sketch.

Wat is manifesteren? En waarom een manifestatietraining?

Manifesteren is eigenlijk niets anders dan creëren, dan het tot uiting laten komen van je gedachten. Dit doen we ons hele leven elke dag. Als jij dorst hebt en zin hebt in water, zie jij jezelf een glas water vullen bij de kraan en drink jij dit op. Vervolgens ga je dit ook doen. Alles wat je voor je ziet en je dan ook gaat doen is manifesteren. Je maakt van je gedachten werkelijkheid. 

Het bovenstaande voorbeeld is (in onze rijke westerse wereld) niet heel moeilijk om te manifesteren. Maar wat nou als jij je leven anders wilt inrichten, met meer geld en/of een betere gezondheid en/of een fijnere liefdesrelatie en/of baan en/of een mooier huis op een droom plek, wat je ook maar wilt manifesteren. Hoe doe je dit dan? Vaak zitten voor onze wensen en verlangens nog allerlei onbewuste blokkades, waardoor we ook op energetisch niveau niet het ‘juiste’ kunnen aantrekken (je trekt aan wat je uitzendt). En dat is zonde! Want wat jij verlangt en in lijn staat met jouw diepere gevoel, kun jij ook manifesteren, mits er geen blokkades voor zitten. Dit is nou eenmaal een natuurlijk principe. Jij kan jouw droomleven en dus ook wie jij wilt zijn zowel uiterlijk als innerlijk manifesteren!

De onderstaande cursussen laten jou onder andere inzien wat jij écht wil, waar de blokkades zitten die hiervoor in de weg zitten en hoe je deze weg kunt halen. Daarnaast leren ze jou de technieken om jouw dromen, het gene waar jij echt blij van wordt, de liefde en de magie in voelt, werkelijkheid te laten worden. En zoals ik altijd zeg, je bent gelukkig als je gezond bent en gezond als je gelukkig bent.
Dus…..haal het geluk maar naar je toe!

Manifesteren kun je leren

Dit kun je o.a. verwachten van deze mastercurus:
-6 overzichtelijke modules om te leren manifesteren in een online learning systeem.

-Een interactief werkboek van 39 pagina’s met een duidelijk overzicht van alle modules.

-Een dagelijkse meditatie van drie minuten om je dag goed te beginnen en direct in de juiste energie te stappen.

-Twee verdiepende meditatie oefeningen om echt tot de kern van je blokkades te komen en deze los te laten.

-Een High Vibe meditatie (11:22 minuten) waarin je jouw manifestatie neerzet (kun je zo vaak doen als je wilt! Herhalen, herhalen, herhalen!).

Lees meer

Moneyfesteren XXL

Dit kun je o.a. verwachten van deze curus:
-Helder krijgen wat een gezonde money mindset is en dit toepassen in je eigen leven.

-Inzicht krijgen in je eigen blokkades en belemmerende overtuigingen rondom geld.

-Een groeiend gevoel van vertrouwen dat ook jij een oneindige stroom van geld kunt aantrekken, gewoon omdat je dat waard bent? En dat ook tijdens de cursus al voor elkaar krijgt.

-Handvatten en simpele hacks die je makkelijk in je dagelijkse leven kunt toepassen om jouw money mindset te blijven trainen.

Lees meer

Training manifesteren

Dit komt aanbod in deze curus:
-Alles is energie: Wat is manifestatie?

-Hoe werkt manifesteren?

-Vind je verlangen: Waar heb je echt behoefte aan?

-Zelfonderzoek: Wat houdt je tegen?

-Werken met intenties, affirmaties en visualisaties

Lees meer