Online shops: Kruiden, supplementen & superfoods

Created with Sketch.

Eerst een uitleg over waarom superfoods, supplementen en kruiden zo waardevol zijn voor ons geluk en onze gezondheid.

Omdat we via de voeding die we dagelijks tot ons nemen niet de juiste of niet de juiste hoeveelheid aan belangrijke voedingsstoffen binnen krijgen, is het voor je lichamelijk en geestelijk gestel belangrijk om dit aan te vullen met:
Voedingssupplementen = vitamines, mineralen en/of bioactieve stoffen. 
Superfoods = voedingsmiddelen met een bijzonder hoge voedingsstoffendichtheid.
Kruiden: De meeste kruiden en specerijen bevatten meer geneeskrachtige antioxidanten dan groente en/of fruit.

Vooral als jij veel stress ervaart, je veel in je hoofd zit, je lichamelijk en/of geestelijk uit balans bent is het uiterst goed om naast gezonde voeding en beweging en andere activiteiten op het gebied van het zorgen en ontwikkelen van jezelf, je voeding aan te vullen met voedingssupplementen, superfoods en/of kruiden (zelfs als je denkt dat je gezond eet en je op die manier alles binnenkrijgt). De juiste voedingsstoffen en het goed opnemen hiervan kunnen een ommekeer brengen in jouw hele gestel.

Het goed opnemen van de juiste voedingsstoffen, gezonde beweging, genoeg rust, goede ademhaling en bewustwording van wat jouw lichaam jou te vertellen heeft en vanuit daar de voor jou kloppende keuzes maken, zijn de basiselementen om jezelf op het voor jou juiste pad te zetten.

Als je je nog niet genoeg verdiept hebt in wat gezonde voedingstoffen voor jou kunnen betekenen en welke keuze jij het beste hierin kunt maken, volg dan een online cursus bij Richard de Leth. Richard is degene die hier echt alles vanaf weet. Je geeft jezelf hier een waardevol kado mee.

Bij de winkels hieronder kun je online je voedingssupplementen, superfoods en kruiden kopen. Deze producten zijn kwalitatief erg sterk (ook belangrijk!)

Naturaplaza

Natuurwinkel Naturaplaza (eerst Steviahouse) biedt o.a. Zoetstoffen, Biologische kruiden, Superfoods, Thee en overige natuurproducten

Ga naar Naturaplaza

Andere thema’s binnen Op reis naar geluk