Reisorganisaties

Created with Sketch.

Tenzing Travel:

Wij hebben een passie voor reizen. Reizen die je leven verrijken. Die ultieme ervaringen met zich meebrengen en onuitwisbare indrukken achterlaten. Die je bij terugkomst rijker doen voelen dan toen je vertrok.

Wij doen er alles aan om onze reizigers ook die ultieme reiservaring te bieden, zoals Tenzing Norgay dat deed voor Edmund Hillary, de man die als eerste de Mount Everest beklom. Tenzing was de sherpa die de reis voorbereidde en hem naar de top begeleidde. Wij willen graag als Tenzing zijn; de gids die de reiziger voor gaat en voor een onvergetelijke reis verzorgt. Kleinschalig, buiten de gebaande paden en altijd verrassend.

Bestemmingen:

Europa
Azie
Afrika
Latijns-Amerika
Noord-Amerika
Caribbean
Midden-Oosten
Oceanie


Sawadee:

Al sinds 1983 specialiseert Sawadee zich in actieve en avontuurlijke groepsreizen. Het reisprogramma bestaat uit meer dan 150 bijzondere reizen naar bestemmingen in Europa, het Midden-Oosten, Afrika, Azie, Oceanie, Noord- en Latijns-Amerika en de Arctische gebieden. Reizen met Sawadee betekent reizen met veel individuele vrijheid in kleine groepen met deskundige reisbegeleiding langs bijzondere en uitgebalanceerde routes.

Tijdens de reizen wordt verder gegaan dan alleen de bekende hoogtepunten, juist de minder ontdekte gebieden zijn vaak het meest interessant. Er wordt gereisd met bezieling en respect voor natuur, milieu en de lokale bevolking met haar gebruiken.

Daarnaast worden lokale toerismeprojecten gesteund die gericht zijn op natuurbescherming en het genereren van inkomen voor de lokale bevolking. Daarnaast wil Sawadee Reizen ervoor zorgen dat de lokale bevolking, lokale gidsen en hotel- en pensioneigenaren kunnen profiteren van de komst van toeristen zodat die altijd met een gerust hart kunnen terugkeren.

De gemiddelde reissom bedraagt € 2.450 p.p.

Bestemmingen:

Europa
Azie
Afrika
Midden- en Zuid-Amerika
Midden-Oosten en Noord-Afrika
Noord- en Zuidpool
Noord-Amerika
Oceanie


Natuurlijk Reizen:

Bij Natuurlijk Reizen kunt u een bijzonder aanbod vinden op vele bestemmingen. Ons aanbod kenmerkt zich door authenticiteit, rust, aandacht voor natuur en cultuur en respect voor de lokale bevolking. Hieronder vindt u een overzicht van onze bestemmingen binnen en buiten Europa. Veel van onze arrangementen ontwikkelen wij zelf waardoor wij op bijna al uw vragen direct antwoord kunnen geven. Uw vakantie start bij ons met het goed en persoonlijk advies met kennis van uw gekozen bestemming! Wij bieden groepsreizen aan in zowel Europa als naar verre bestemmingen.

Thema’s:

Single reizen
Individuele reizen
Fietsvakanties
Autorondreis
Beeldhouwerworkshop
Culinaire reizen


Dagboek Reizen:

Wij zijn een intieme maar zeer professionele reisorganisatie die individuele rondreizen aanbiedt naar bestemmingen waarvan we een volledige en actuele kennis hebben. We organiseren graag jouw eigen droomreis maar we hebben ook alvast een aantal prachtige privé rondreizen voor je bedacht. Lees onze reisdagboeken en laat je inspireren! Er is zoveel moois te ontdekken…

De wereld komt langzaam maar zeker weer in beweging. We snappen dat het lastig is om je weg weer te vinden maar mail of bel gerust als je vragen hebt over bepaalde bestemmingen. Landen die momenteel makkelijk te bereizen zijn, zijn Mexico en de omringende landen, Costa RicaEgypte en Zuidelijk Afrika maar ook in Azië is bijvoorbeeld Sri Lanka en de Malediven weer open voor toeristen zonder veel beperkingen.

Als je een reis maakt met Dagboek Reizen dan garanderen we dat je reis CO2 neutraal wordt gemaakt. Wij hebben een eigen project in Brazilië dat daar zorg voor draagt en daar kun je hier alles over lezen!

Bestemmingen:

Zuidoost Azie
India
Midden-Amerika
Zuid Amerika
Afrika
Noord-Afrika en het Midden-Oosten