Categorie: Waardevolle tips voor op weg naar een gezonder, lichter en gelukkiger leven

Created with Sketch.

Bewustwording is een must als je niet wilt blijven steken of terugvallen in het oude

Bij alles wat we willen leren, bij alles waarin we willen groeien of waarin we de verandering blijvend willen houden en niet willen terugvallen in oude patronen is bewustwording nodig. Lees in dit artikel waarom en hoe je dit kunt doen.

Online training Zelfhelingsprotocol (traumaheling)

Heb jij last van verslavingen, paniekaanvallen en ander saboterend gedrag? Of ondervind jij lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld huidproblemen, pijnen, vermoeidheden, ….. die maar niet weggaan? Ontdek wat traumaheling voor jou kan betekenen.

Boeken voor op weg naar een gelukkiger, lichter en gezonder leven

Zelfhulpboeken kunnen jou een ontzettend goed inzicht geven in de dingen waar jij in het dagelijks leven tegen aanloopt waardoor jij beter weet welke stappen jij te zetten hebt om een lichter en gezonder leven te kunnen leiden.

Dokter Juriaan

Juriaan Galavazi is arts, coach en auteur van de bestseller Van klacht naar kans en Jij bent de liefde. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In zijn werk helpt hij mensen om zich op beide vlakken weer echt fit te voelen door coachingstrajecten waarin hij mensen laat ervaren dat ze zelf een enorme invloed hebben op hun welbevinden. Kijk wat Dokter Juriaan voor jou kan betekenen.

Podcast- en youtubekanaal Kukuru

Giel Beelen interviewt diverse experts op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle.

4 sterren hotel en wellness boutique op Landgoed De Wilmersberg

Landgoed De Wilmersberg is prachtig gelegen op een schitterende groene locatie in Overijssel. Dit 4-sterrenhotel heeft een klein maar fijn wellnesscentrum, een tennisbaan en een binnenbad.