Online training Zelfhelingsprotocol (traumaheling)

Created with Sketch.

Je werkt hard aan jezelf d.m.v. sport, gezond eten en persoonlijke ontwikkeling en misschien wel mediteren maar toch… Toch keert elke keer dat ene patroon terug.

Je hebt last van verslavingen, paniekaanvallen en ander saboterend gedrag of je ondervind lichamelijke klachten zoals bijvoorbeeld huidproblemen, pijnen, vermoeidheden, ……. die maar niet weggaan. Als jij ziet wat trauma is en wat het veroorzaakt, gaat er een wereld voor je open.

Belangrijk om te weten! Trauma gaat niet alleen over zware gebeurtenissen die je zijn overkomen. Er kunnen ook (onbewuste) trauma’s ontstaan doordat je in je jeugd niet of te weinig bent gezien in bepaalde basis verlangens. Bijna iedereen heeft hier wel mee te maken gehad.

Geef jezelf daarom een Zelfhelingsmodule cadeau (ga op de website naar Ons aanbod- teacher Robert Bridgeman – Zelfhelingsprotocol)

Wie is Robert Bridgeman en wat is zijn ervaring op het gebied van trauma?

Robert Bridgeman is samen met zijn vrouw oprichter van Bridgeman Academie. Hij is transformatiecoach, auteur en reïncarnatietherapeut. Uit eigen ervaring leerde hij wat het betekent om trauma’s te hebben én hoe je daar vanaf komt.

Hij dompelde zich onder in de wereld van traumaheling. Robert ging in de leer bij 35 verschillende teachers en beoefende tientallen methoden zelf. In totaal heeft hij meer dan 4500 behandelingen gegeven aan cliënten uit 26 verschillende landen en gewerkt met oorlogsveteranen, slachtoffers van seksueel misbruik en mensen met persoonlijkheidsstoornissen.

Vanuit zijn transformatiecentrum Terra Nova geeft hij transformatieretraites aan mensen uit alle lagen van de samenleving, met kleine en grote trauma’s. Vanuit Bridgeman Academy heeft Robert inmiddels meer dan 300 transformatiecoaches opgeleid in zijn methodiek.

Robert is expert op het gebied van trauma én genezing. Merk jij dat je in je leven vastloopt? Op welk gebied dan ook? Heel jezelf dan met behulp van Robert’s methodieken.

Hoe ontstond deze online training en wat houdt het kort in?

Naar aanleiding van gesprekken over trauma tussen Robert Bridgeman en Giel Beelen heeft Robert een unieke zelfhelingsmodule ontworpen, waarmee jij het trauma in jezelf heelt. Het zijn vier krachtige protocollen, gericht op specifiek:

– Je innerlijk kind;
– De relatie met je ouders;
– Vorige levens;
– En ervaren wie je in essentie bent.

Ben je er klaar voor? Geef jezelf dan nu de Zelfhelingsmodule cadeau (ga op de website naar Ons aanbod- teacher Robert Bridgeman – Zelfhelingsprotocol) en heel dat trauma voor eens en voor altijd.

Of bekijk eerst een van de gesprekken tussen Robert Bridgeman en Giel Beelen

Ga voor meer informatie naar Robert Bridgeman Academie (ga op de website naar Ons aanbodteacher Robert BridgemanZelfhelingsprotocol)


Boeken op het gebied van trauma en zelfheling:Misschien ook interessant voor jou:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *