Podcast- en youtubekanaal Kukuru

Created with Sketch.

Giel Beelen interviewt diverse experts op het gebied van slaap, voeding, beweging, ademhaling, muziek en andere lifestyle.

Giel Beelen:

“Ik heb zelf de laatste jaren met veel verschillende emoties te maken gehad. Het verlies van naasten, de mening van anderen, de druk van de wereld… je kent het allemaal wel.

Door het trainen in de sportschool de afgelopen jaren kwam ik weer meer tot mezelf. En besefte ik dat je alles kunt trainen. Dus ook dingen als je focus, je dankbaarheid, je positiviteit en je zelfliefde. Eerder gemaakte fouten kan je omzetten in positieve energie. Er zijn dus ook leuke dingen die wél goed voor je zijn! Ook op de lange termijn. En dat wil ik nog meer leren en graag met je delen.

KUKURU staat in andere talen voor kort en groots. En voor mij staat het voor je innerguru: je eigen drijfveer. Want die guru zit in ons allemaal! KUKURU is er niet zozeer om je beter te voelen maar vooral om beter te worden in voelen. Weer die pure connectie met jezelf en de wereld zoals we ooit geboren zijn.”

Benieuwd naar de gesprekken? Ga naar:

Spotify
Youtube
Website

Misschien ook interessant voor jou:

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *