Waarom Op reis naar geluk?

De reis terug naar jezelf

Op reis naar geluk gaat over de reis terug naar jezelf waarin je mag genieten van alles wat je in deze reis ervaart en ontdekt. Hoewel je gaat naar een gezonder, lichter en gelukkiger leven, gaat het er niet om dat je aan het streven bent naar hét geluk. Het is geen einddoel. Daarmee loop je juist het geluk voorbij. Het geluk zit in het magische, warme en liefdevolle contact dat je met jezelf hebt (het gevoel dat je thuis bent in jezelf) en de verbinding vanuit jou met de wereld om je heen. Hoe sterker het liefdevolle contact met jezelf is, hoe meer rust en geluk jij zal ervaren, hoe lastig het leven af en toe ook kan zijn.


Omdat veel mensen op een breekpunt zitten in hun leven, struggelen met hun geluk en gezondheid, we vaak vanuit angst voor onzekerheid en vanuit de automatische piloot onze keuzes maken en we daardoor van onszelf, de natuur en de magie van het leven verwijderd raken, voel ik het belang van een break, van het maken van een bijzondere en magische reis waarin je de ruimte krijgt om je te verbinden met de natuur, de aarde, met de magie en geschiedenis van kunst en verschillende culturen, met andere mensen en bovenal met jezelf. Daarin is het ook belangrijk dat je jezelf voedt met zoveel mogelijk natuurlijke voeding. Dat je door de verbinding met de natuur (dus ook door zoveel mogelijk natuurlijke voeding) en alle magie die jij in het leven ervaart, weer terugkomt bij jezelf en daarin tevens teruggaat naar een natuurlijke en gezonde leefstijl en leven dat past bij jou in de tijd van nu. De antwoorden zitten allemaal al in jou. Ze hebben alleen ruimte en de juiste voeding (in de breedste zin van het woord) nodig.

Om je te inspireren, een mooi overzicht te maken van dit soort bijzondere reizen en om af en toe een inzicht te kunnen geven op het gebied van geluk en gezondheid heb ik Op reis naar geluk gecreëerd.Vaak hebben we verwachtingen of doen we dingen volgens de verwachtingen en meningen van anderen. Maar in beide gevallen geven we daarmee de regie uit handen. Het gaat vooral om wat JIJ jezelf hebt te geven in dit leven, wat echt waardevol is voor JOU. Investeer in jezelf. Geef jezelf de rust en ruimte in een bijzondere omgeving om iets te laten en kunnen veranderen dat belangrijk is voor jou. Een verandering waardoor jij veel meer in je kracht komt te staan en veel minder gezondheidsklachten zal ervaren (en daardoor voor de buitenwereld ook meer kunt betekenen).


Omdat de gezondheidszorg in Nederland mij zeer aan het hart gaat en ik het daarom écht belangrijk vind om een waardevol product neer te zetten, ben ik er op gebrand om zuivere organisaties te plaasten en zuivere adviezen te geven op het gebied van geluk en gezondheid. Geen onzin maar iets wat het geld waard is en waar je echt wat aan hebt. Dit is in ieder geval mijn intentie. Mocht er toch iets onzuivers tussen zitten dan mag je mij dit altijd melden. Ik stel dit erg op prijs.


Geniet vooral van jouw reis/reizen en van alles wat jij jezelf voor waardevols geeft, want je bent het dubbel en dwars waard!

Hoofdthema’s binnen Op reis naar geluk: